• Groot assortiment op voorraad
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd
  • Franco levering mogelijk
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Private label mogelijk

Ontmoet onze Marketing & Communicatie Manager: Roxanne Willems

Ontmoet onze Marketing & Communicatie Manager: Roxanne Willems

Gepost op 19 november 2021

"Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in marketing & communicatie, had ik het gevoel dat ik echt iets bij kon dragen aan de ambitieuze plannen van WKK."

Naam: Roxanne Willems
Functie: Group Marketing & Communication Manager
Vestiging: WKK Nederland

In drie zinnen: wat doe je bij WKK?

Als marketing & communicatie manager voor de WKK Groep, ben ik verantwoordelijk voor het opzetten en coördineren van activiteiten die ons marktaandeel vergroten en onze positie in de markt versterken. Het is de taak van het marketing team om de juiste nieuwe klanten aan te trekken, de (online) klantervaring te verbeteren en om te werken aan een loyaal klantenbestand. Ik doe dit met een strategische focus, een creatieve mindset en veel enthousiasme!

 

Waarom heb je voor WKK gekozen?

WKK is al sinds ik ben geboren een onderdeel van mijn leven. Mijn vader, Edward Willems, was meer dan 35 jaar geleden één van de oprichters van WKK. Ik ben altijd ontzettend trots geweest op de manier waarop hij het ondernemerschap benaderde en hoe hij WKK heeft laten groeien tot een internationaal bedrijf met meer dan 100 werknemers. Na 10 jaar actief te zijn geweest in marketing, communicatie en projectmanagement had ik het gevoel dat de tijd juist was om echt iets toe te voegen aan de ambitieuze plannen van WKK én om onderdeel te zijn van het bedrijf.

 

WKK is een internationaal bedrijf. Heb je al ervaring met het werken met collega’s in verschillende landen?

Zeker weten! WKK heeft kantoren in Italië, Duitsland en Polen, en een hoofdkantoor in Nederland. Sommige marketing activiteiten worden lokaal opgepakt, maar de meeste marketing initiatieven en communicatie materialen komen vanuit het marketing team. Ik vind het geweldig om samen te werken met collega’s uit andere landen. Ze hebben hun eigen uitdagingen en ideeën, en het is mijn verantwoordelijkheid om ze te ondersteunen.

 

WKK wil de grootste leverancier van kabelbinders en krimpkous in Europa worden. Hoe denk jij dat je hieraan bij kan dragen?

Ik denk dat ik een creatief en resultaatgericht persoon ben. Ik stel mezelf (en mijn collega’s) altijd de vraag: wat wil je bereiken? Wanneer dit in lijn is met onze ambities: top! Wanneer dit niet het geval is, moeten we deze initiatieven parkeren. Ik denk dat ik duidelijke doelen voor mijn team kan stellen, die ze in staat stellen om creatief te zijn en met goede ideeën te komen die bijdragen aan onze groei.

 

Waar heb je je opleiding genoten?

Ik heb mijn Master of Science in Communicatie behaald aan de Universiteit van Amsterdam.

 

Hoe bewaak je een goede werk-privé balans?

Met een 6 maanden oude (ontzettend schattige) baby thuis, is het best een uitdaging om een goede werk-privé balans te vinden. Ik werk overdag hard en wanneer ik thuis kom probeer ik niet meer met werk bezig te zijn. Maar wanneer iets urgents mijn aandacht nodig heeft, dan ben ik altijd bereid om buiten mijn reguliere tijden te werken. WKK zorgt goed voor haar medewerkers, dus ik doe mijn best om dat terug te geven.