• Large assortment in stock
  • Quality products
  • Competitive prices
  • Fast delivery
  • Personal advice
  • More than 35 years of experience
  • Private label possible

Commercieel Talent gezocht!

WKK Nederland B.V. is groeiende en dus altijd op zoek naar commerciële talenten.

Sta je open voor een nieuwe uitdaging? Ben je actief aan het zoeken? Of ben je toevallig aan het rondkijken?

Je bent op zoek naar een (nieuwe) commerciële baan. Je wilt een functie waarbij er in teams wordt gewerkt, maar waar je ook zelfstandig verantwoordelijk bent. Je wilt deals scoren en je weet wat je nodig hebt om dat te bereiken. Tegelijkertijd begrijp je dat een tevreden klant vaker terug komt en daarom bouw je stabiele klantrelaties op. Een combinatie tussen adviserend werk, klantcontact, relatiebeheer en sales is waar jij energie van krijgt!

Wat wij belangrijk vinden is je persoonlijkheid en je commerciële drive, ongeacht of je een starter bent of al enkele jaren werkervaring hebt.
Stuur ons jouw CV plus een korte toelichting naar Sanne Kievit(HR-manager), sanne.kievit@wkk.nl en wie weet begin jij straks aan je droombaan.

 Wie zijn wij?

De WKK Group bestaat uit 2 divisies: Bevestigingsmaterialen en Automotive.

WKK Nederland (tevens hoofdkantoor) maakt onderdeel uit van de divisie Bevestigingsmaterialen en is een gerenommeerde internationale groothandel gespecialiseerd op het gebied van technische bevestigingsmaterialen voor diverse industrieën. Hierbij vormen Kabelbinders (Ty-Raps), Krimpkous, Kabelwartels en Bevestigingsclips onze belangrijkste productgroepen.

In de afgelopen 35 jaar is WKK onder andere uitgegroeid tot de grootste importeur en distributeur van Kabelbinders (Ty-Raps). Vanuit onze vestigingen in Nederland, Duitsland, Italië en Polen zorgen meer dan 100 medewerkers er dagelijks voor dat onze klanten in Europa een gedegen advies op maat, kwalitatieve producten en prima service geleverd krijgen.

Wat kunnen wij jouw bieden?

Een marktconform salaris, een bonusstructuur en een goede pensioenregeling. De lijnen zijn kort binnen onze organisatie, wat zorgt voor een dagelijks contact met de verschillende afdelingen. Dankzij betrokken en enthousiaste collega’s is de werksfeer open en informeel. We juichen eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor. We hebben een actieve personeelsvereniging die tweemaal per jaar een uitje of activiteit regelt en we gaan jaarlijks met het bedrijf een weekendje weg.

Voor meer informatie of vragen over WKK Nederland BV of de afdeling verkoop kun je telefonisch contact opnemen met Adri van Grinsven, Commercieel Manager, telefoon 013-5075423.